onderzoek-en-advies-luchtkwaliteit.jpg

In de onderzoek- en adviesbureau gemeenschap zijn snelle en nauwkeurige gegevens over de luchtkwaliteit essentieel voor een goed onderzoek met betrouwbare meet gegevens omdat hier het advies wordt onderbouwd.

Het budget tijdens een onderzoek is zelden genoeg om de duur en het type onderzoek te financieren. Steeds meer consultants kijken verder dan de Amerikaase EPA-type analyzers en zijn op zoek naar een flexibele oplossing met robuuste en betrouwbare meetgegevens. Een compact meet instrument dat multifunctioneel is voor meerdere projecten biedt een oplossing in deze toepassing.
Bovendien is het certificeren van meetapparatuur aan verandering onderhevig, de betrouwbaarheid van meetresultaten worden de maatstaaf in plaats van de manier van meten.

Sensor gebaseerde monitoren voor onderzoek en advies

De MCert gecertificeerde monitoren maken gebruik van sensoren / modules in plaats van analysatoren, dit biedt 3 grote voordelen

  • Parameters worden gemeten en geregistreerd met intervallen van 1 minuut
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te plaatsen en verplaatsen
  • Reductie in aanschaf en onderhoud

Luchtkwaliteit gegevens met een verhoogde ruimtelijk en temporele resolutie kunnen leiden tot nieuwe gebieden voor onderzoek en advies, zoals het in kaart brengen van stedelijke hotspots, persoonlijke bewaking van blootstelling of brede sensornetwerken.

Configureerbaar en kosteneffectief meet apparatuur

Onze monitoren zijn configureerbaar, hiermee wordt bedoelt dat sensoren en modules in de monitoren per project ingericht kunnen worden om specifieke parameters in verschillende projecten te kunnen meten. Hierdoor is één monitor voor verschillende projecten toepasbaar. 

In de handheld en gemonteerde monitoren is er gebruik gemaakt van een gebruiksvriendelijk plug-and-play systeem, waarbij de sensor-kop gemakkelijk is te vervangen met een andere sensor zonder installatie of configuratie.

De luchtkwaliteit monitoren kunnen ingericht worden tot en met 20 gassensoren gericht op luchtverontreinigende gassen, deeltjes en meteorologische parameters te meten. Deze modules zijn uitwisselbaar middels een plug-and-play systeem waardoor de downtime van een monitor miniem is.

De mogelijkheden met het modulair systeem verhoogd de betaalbaarheid van de meet instrumenten. De Total cost of Ownership ligt veel lager dan vergelijkbaar apparatuur; mede door het geïntegreerde kalibratie systeem wordt aanzienlijk bespaard op het onderhouden van betrouwbare meetresultaten in vergelijk met traditionele monitoren.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Onze sales engineers staan voor u klaar!

Gebruik ons contact formulier of bel +31 70 413 07 50

Dust sentry Sales

Heeft u een vraag?

Dust sentry Sales

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Onze sales engineers staan voor u klaar!

Gebruik ons contact formulier of bel +31 70 413 07 50