Over Dust Sentry

Onze missie om kosteneffectieve en betrouwbare luchtkwaliteitmonitoren en informatie te leveren aan bedrijven en overheden zodat deze betere beslissingen kunnen nemen over luchtkwaliteit. Wij denken graag met u mee in uw applicatie om de juiste monitor(en) te selecteren. Onze sensorgebaseerde instrumentatie en -monitoren worden op grote schaal gebruikt in buiten-, binnenlucht- en ozontoepassingen.

Sensoren van hoge kwaliteit

Sensoren hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele meettechnieken. Tot nu toe zijn er weinig bedrijven in staat geweest om met sensoren accurate en verdedigbare metingen van de luchtkwaliteit te maken. Het maken van verdedigbare luchtkwaliteitmetingen met behulp van relatief goedkope sensoren vereist unieke vaardigheden en ervaring. Aeroqual heeft diepe en multidisciplinaire deskundigheid met betrekking tot:

  • sensorontwerp, -fabricage en -kalibratie
  • signaalverwerking en algoritmen
  • instrumentontwerp en -ontwikkeling
  • de toepassing en ondersteuning van instrumenten
  • atmosferische wetenschap.

Naast de ontwikkeling van wereldklasse technologie heeft Aeroqual geïnvesteerd in op maat gemaakte productie-installaties in Auckland, Nieuw-Zeeland. Het werkt met een kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO 9001: 2008.

Gecertificeerd door de Britse Environment Agency

Vertrouw in uw investering.

Dust Sentry is 's werelds enige nefelometer-gebaseerde stofmonitor, MCERTS gecertificeerd. MCERTS is het certificatieschema van de Britse Environment Agency en is de enige onafhankelijke standaard voor het real-time monitoren van stof. Om MCERTS te krijgen is Dust Sentry getest met veldproeven tegen USEPA gecertificeerde apparatuur om de stabiliteit, herhaalbaarheid en nauwkeurigheid aan te tonen over een langere periode. Onze productie-activiteiten werden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat onze systemen en procedures in staat zijn om Dust Sentry te produceren tegen een consistent hoog niveau. Daarnaast wordt Dust Sentry ontworpen, vervaardigd en gesteund in het kader van ISO 9001: 2008, de wereldwijd aanvaarde maatstaf voor kwaliteit.

certs.gif