Laatste nieuws


Bekijk het nieuwsoverzicht

Monitoren en sensoren voor het meten van de luchtkwaliteit.

Dust Sentry voorziet bedrijven en overheden van betrouwbare instrumentatie en informatie voor het optimaal meten van de luchtkwaliteit. De monitoren worden op grote schaal gebruikt in buiten- en binnenlucht toepassingen.


Meer informatie

Binnenlucht gas monitoren

Geïntegreerde luchtkwaliteit monitoren

Met de AQM 65 beschikt u over is een luchtkwaliteit meetsysteem, voorzien van geïntegreerd kalibratie, waarmee zowel stofdeeltjes als gassen real-time gemeten worden.

Daarbij komt ook nog de mogelijkheid om de AQM65 te voorzien van meetapparatuur voor geluid en weersomstandigheden, zoals regen, temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk en wind snelheid en richting.


Meer informatie of bekijk alle monitoren

AQM 65 - Geintegreerde luchtkwaliteit monitor
Binnenlucht gas monitoren

Modulaire monitoren

De luchtkwaliteit monitoren kunnen voor diverse applicaties op maat geleverd worden dankzij het modulaire systeem. Volgens de specifieke eisen van de klant kunnen de monitoren worden ingericht met de juiste sensoren en modules.

Binnenlucht gas monitoren

Binnenlucht monitoren

De binnenlucht monitoren zijn ontworpen om de luchtkwaliteit gemakkelijk binnenshuis te meten in diverse applicaties. Deze monitoren zijn compatibel met een reeks van verwisselbare gas sensoren.


Meer informatie

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Onze sales engineers staan voor u klaar!


Gebruik ons contact formulier of bel +31 70 413 07 50

Johan Lopik
 
 
 
 
Meer informatie